Antena 3 CNN Externe Pod prăbușit peste o linie de cale ferată, în Suedia. Mai mulți răniți. ''Serviciile de salvare trimit tot ce au''

Pod prăbușit peste o linie de cale ferată, în Suedia. Mai mulți răniți. ''Serviciile de salvare trimit tot ce au''

Pod prăbușit peste o linie de cale ferată, în Suedia. Mai mulți răniți. ''Serviciile de salvare trimit tot ce au''
Sursa foto: Foto: pixabay.com
13 Iul 2017   •   18:52

Peste 10 persoane au fost rănite ca urmare a prăbuşirii unui pod aflat în construcţie în oraşul suedez Ludvika, la nord-vest de Stockholm, a relatat joi radioul suedez, citat de agenţia Xinhua. 

Potrivit sursei, cel mai recent bilanţ al poliţiei indică 12 răniţi, dintre care patru grav. ''Serviciile de salvare trimit tot ce au'' la faţa locului, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Stefan Wickberg, pentru agenţia suedeză de presă TT. 

Televiziunea suedeză a relatat la rândul său că două elicoptere şi şapte ambulanţe au fost trimise la locul tragedei, iar serviciile de urgenţă au desfăşurat toate mijloacele de care dispun. Toţi răniţii au fost transferaţi la Spitalul Falun. 

Accidentul a survenit joi după-amiază, în timpul construirii unui pod rutier peste o linie de cale ferată care duce spre centrul oraşului Ludvika. Podul s-a prăbuşit peste linia de cale ferată pe care circulau trenuri către Falun, Gavle şi Hallsberg. 

 

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Suedia
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close