Antena 3 CNN Externe Poliţia a oprit definitiv operaţiunile de căutare a lui Emiliano Sala

Poliţia a oprit definitiv operaţiunile de căutare a lui Emiliano Sala

Poliţia a oprit definitiv operaţiunile de căutare a lui Emiliano Sala
24 Ian 2019   •   18:04

Poliţia din insula Guernsey a publicat un comunicat de presă în care a explicat că a oprit definitiv operaţiunile de căutare a avionului dispărut în care se afla fotbalistul Emiliano Sala, informează AFP. 

"Noi am trecut în revistă toate informaţiile disponibile (...) şi am luat decizia dificilă de a pune capăt căutărilor", a anunţat poliţia într-un comunicat publicat pe contul său de Twitter. Potrivit comunicatului, "şansele de supravieţuire în acest stadiu sunt infime". 

Aşa cum a indicat joi dimineaţă, poliţia din insula Guernsey şi-a concentrat căutările asupra zonelor de coastă pentru a încerca să localizeze avionul în care se aflau Emiliano Sala şi pilotul. Luni seară a fost pierdut contactul cu aparatul care zbura între Nantes şi Cardiff. 

Jucătorul argentinian în vârstă de 28 de ani, autor a 12 goluri în prima jumătate a sezonului din Ligue 1 pentru Nantes, a fost transferat recent la Cardiff City în schimbul unei sume record pentru un club galez, estimată de presă la 17 milioane euro. 

×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close