Antena 3 CNN Externe Poliţia britanică pune batista pe ţambal într-un caz controversat. SPIONUL găsit fără suflare, într-o geantă, a murit ACCIDENTAL

Poliţia britanică pune batista pe ţambal într-un caz controversat. SPIONUL găsit fără suflare, într-o geantă, a murit ACCIDENTAL

Poliţia britanică pune batista pe ţambal într-un caz controversat. SPIONUL găsit fără suflare, într-o geantă, a murit ACCIDENTAL
13 Noi 2013   •   16:20

Oficiali din poliţia britanică au declarat, miercuri, că spionul, al cărui trup descompus a fost găsit în interiorul unei genţi de sport, din apartamentul său, a murit accidental, fără implicarea vreunei alte persoane.

Rămăşiţele lui Gareth Williams au fost găsite în august 2010, într-o geantă mare de sport, amplasată în cada din baia acestuia.

Martin Hewitt, adjunctul Comisiei de Anchete Speciale din cadrul poliţiei metropolitane, a spus că "investigaţiile nu au furnizat dovezi clare, care să confirme ipoteza unui asasinat", într-un caz care a stărnit sute de teorii, relarează AP.

Demonstratia unui specialist yoga, care confirmă concluzia poliţiei
Williams lucra pentru agenţia britanică GCHQ (specializată în interceptarea de tecomunicaţii) şi era ataşat MI6, în misiunile desfăşurate de britanici în străinătate.

În prealabil, un medic legist implicat în anchetă, afirmase că Gareth Williams fusese cel mai probabil ucis, "într-un act criminal premeditat".

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close