Antena 3 CNN Externe Poliţia din Miami avertizează: Drogul "al şaptelea cer" induce un comportament canibal

Poliţia din Miami avertizează: Drogul "al şaptelea cer" induce un comportament canibal

Poliţia din Miami avertizează: Drogul "al şaptelea cer" induce un comportament canibal
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    07 Iun 2012   •   15:04

Poliţia din Miami a lansat un avertisment cu privire la un nou drog de sinteză, numit "al şaptelea cer", în urma mai multor agresiuni de natură canibală, inclusiv una în care poliţiştii l-au ucis pe atacator, relatează AFP.

Conducerea poliţiei a îndemnat unităţile la mai multă prudenţă, după un al doilea incident legat de consumul acestui drog, de tip "ecstasy", în cursul căruia un suspect a ameninţat că va "mânca" doi poliţişti şi a încercat să îl muşte pe unul dintre ei.

Un bărbat fără domiciliu stabil, Brandon De Leon, în vârstă de 21 de ani, a fost arestat după ce a intrat într-un local proferând insulte. În drum spre secţia de poliţie, acesta s-a lovit cu capul de geamul care desparte cabina poliţiştilor de suspect urlând "o să vă mânânc", apoi, ajungând la secţie, a urlat ca un animal şi a încercat să muşte pe unul dintre poliţişti de mână. Poliţiştii au fost nevoiţi să îi aplice o mască pentru a-l împiedica să muşte şi să îi lege picioarele.

În afară de consumul drogului "al şaptelea cer", cunoscut şi sub denumirea generică de "sare de baie", De Leon a fost testat pozitiv şi pentru consum de alcool, cannabis şi medicamente.

Cazul său "seamănă cu un alt incident care s-a produs săptămâna trecută la Miami, când un suspect a devorat faţa unui alt bărbat", potrivit unei note interne a poliţiei.

Agresorul, Rudy Eugene, în vârstă de 31 de ani, a fost ucis de poliţişti.

Potrivit poliţiei, este posibil ca şi acesta să fi consumat "al şaptelea cer", descris de autorităţi ca fiind o substanţă "care dă dependenţă şi este periculoasă".

Citeşte şi: Filmuleţul care a stârnit groază în rândul a milioane de oameni



×
Subiecte în articol: drog canibalism
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close