Antena 3 CNN Externe Poliţia din SUA a confiscat bacşişul unei chelneriţe, de 12.000 de dolari

Poliţia din SUA a confiscat bacşişul unei chelneriţe, de 12.000 de dolari

Poliţia din SUA a confiscat bacşişul unei chelneriţe, de 12.000 de dolari
Sursa foto: Foto: someonegotfat
de S.T.    |    05 Apr 2012   •   14:04

Stacy Knutson, o chelnerită din Minnesota, SUA, luptă în instanţă contra poliţiei. Femeia vrea să-i recupereze bacşişul de 12.000 de dolari, despre care poliţia crede că sunt bani proveniţi din droguri, scrie Daily Mail.

Chelneriţa a dat în judecată poliţia locală din Moorhead, cerând să i se înapoieze suma de bani care i-a fost confiscată.

Femeia, care este chelneriţă la restaurantul Moorhead's Fry'n Pan, susţine că banii au reprezentat un cadou legitim de la o clientă, care ştia de problemele financiare ale familiei ei.

În ciuda acestor lucruri, poliţiştii reţin în continuare banii, ei considerând că miile de dolari înseamnă plata pentru un schimb de narcotice.

"Ştiu că persoana aceea mi-a dat mie ceea ce era în geantă. Aşa că înţeleg că EU dispun de acele lucruri", a scris Stacy Knutson în reclamaţie.

Din declaraţia chelneriţei reiese faptul că aceasta lucra atunci când o clientă a părăsit restaurantul, uitând o cutie. Deşi a fugit dupa eă pentru a-i înapoia bunul, se pare că acea clientă a refuzat să îşi recupereze lucrul uitat. "E ok, sunt bine aşa", i-ar fi spus femeia.

Atunci cand s-a întors în restaurant, Stacy Knutson a observat că în cutie se aflau bancnote de 100, 50, 20, şi 10 dolari.

În loc să ia banii acasă şi să se folosească de ei, chelneriţa a telefonat poliţiei şi i-a înmânat autorităţilor.

×
Subiecte în articol: chelnerita cutie bani
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close