Antena 3 Externe Poliţia face publice imaginile de la incidentul în care un al doilea individ de culoare a fost ucis de oamenii legii. ATENŢIE! Imagini explicite

Poliţia face publice imaginile de la incidentul în care un al doilea individ de culoare a fost ucis de oamenii legii. ATENŢIE! Imagini explicite

21 Aug 2014   •   13:45

Poliţia din St. Louis a făcut publică o înregistrare cu incidentul în care a fost ucis Kajime Powell, un bărbat de culoare de 25 de ani, în condiţiile în care protestele continuă în Ferguson.

Tensiunile între forţele de ordine şi comunităţile afro-americane au atins cote periculoase după ce în Ferguson Michael Brown, un tânăr de 18 ani, de culoare, neînarmat, a fost ucis de un poliţist.

În incidentul de marţi, Powell poate fi văzut cum iese dintr-un magazin din care se pare că ar fi furat sucuri şi gogoşi. În mână ţine un obiect, despre care poliţia spune că era un cuţit. Somat să se întindă pe asfalt, Powell continuă să se îndrepte spre oamenii legii, care nu stau foarte mult pe gânduri şi îl împuşcă de mai multe ori.

Numeroase voci au acuzat faptul că poliţiştii au făcut exces de forţă şi că presupusul infractor putea fi oprit cu armele neletale din dotare, sau, eventual, împuşcat doar pentru a fi imobilizat.

Tensiunile rasiale cresc în intensitate pe întreg cuprinsul Statelor Unite, care a apelat la Garda Naţională pentru a se asigura că protestele nu degenerează în zonele "fierbinţi".

×
Subiecte în articol: SUA incident Politie

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close