Antena 3 CNN Externe Poliția din India investighează furtul unui pod de 500 de tone | ”Probabil l-au vândut la fiare vechi”

Poliția din India investighează furtul unui pod de 500 de tone | ”Probabil l-au vândut la fiare vechi”

Poliția indiană caută membri ai unei bande care s-au dat drept oficiali ai departamentului de irigații al guvernului pentru a demonta un pod de fier de 60 de metri lungime și 500 de tone și, cel mai probabil, l-au vândut pe părți la fiare vechi.

Poliția din India investighează furtul unui pod de 500 de tone | ”Probabil l-au vândut la fiare vechi”
Sursa foto: Twitter
de Alexandra Ionescu    |    10 Apr 2022   •   14:38

Grupul de hoți a folosit tăietoare cu  gaz și mașini de terasament pentru a dărâma un pod abandonat din satul Amiyawar, la aproximativ 150 km de Patna, în estul Indiei.

Satenii ar fi cerut anterior departamentului de irigatii sa demonteze podul, construit peste un canal in urma cu aproape 45 de ani, deoarece acesta nu mai era folosit.

Astfel, ei credeau că bărbații erau oficiali guvernamentali care veniseră să răspundă cererii lor.

Gandhi Chaudhary, 29 de ani, un sătean, a declarat pentru Reuters: „Oamenii au venit cu mașini grele, tăietoare cu gaz și au lucrat două zile pentru a demonta podul”.

La începutul acestei săptămâni, podul a fost încărcat în camioane și luat de acolo.

„Am identificat câțiva membri ai bandei, iar unii nu au fost încă găsiți. Au distrus proprietăți publice și au furat un pod”, a spus Subash Kumar, un oficial al poliției.

„S-a dispus o anchetă și investigăm cum și când a fost furat podul”.

×
Subiecte în articol: India Politie furt pod fier vechi
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close