Antena 3 Externe Poliția Națională din Ucraina va elibera arme veteranilor autorităților de afaceri interne pregătiți să apere țara

Poliția Națională din Ucraina va elibera arme veteranilor autorităților de afaceri interne pregătiți să apere țara

de Mia Lungu    |    24 Feb 2022   •   09:58
Poliția Națională din Ucraina va elibera arme veteranilor autorităților de afaceri interne pregătiți să apere țara
Sursa foto: Facbook/ Politia Nationala Ucraina

Poliția Națională din Ucraina va emite arme veteranilor autorităților de afaceri interne, a anunțat instituția în această dimineață.

"Poliția Națională va emite arme veteranilor autorităților de afaceri interne", a fost anunțul publicat pe pagina de Facebook a instituției.

"Un astfel de ordin a fost dat astăzi, 24 februarie, de șeful poliției naționale a Ucrainei, Igor Klimenko, către șefii principalelor departamente ale poliției naționale din regiuni.

Veteranilor autorităților afacerilor interne gata să apere Ucraina li se vor elibera arme. Procedura va fi simplificată pe cât posibil prin agresiunea Federației Ruse, întrucât Verkhovna Rada Ucrainei a susținut decizia de impunere a legii marțiale pe teritoriul statului.

Emiterea de arme către veterani are ca scop consolidarea activității agențiilor ucrainene de aplicare a legii și ordinii pe teritoriul așezărilor ucrainene.

Polițiștii păzesc legea și ordinea, și, de asemenea, roagă cetățenii să rămână calmi și să aibă încredere doar în informațiile oficiale.", se mai arată în mesaj.

×

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close