Antena 3 CNN Externe Polițist britanic, ucis de suspectul căruia îi lua temperatura pentru COVID-19. Suspectul, cunoscut ofițerilor anti-terorism

Polițist britanic, ucis de suspectul căruia îi lua temperatura pentru COVID-19. Suspectul, cunoscut ofițerilor anti-terorism

Un polițist britanic a fost împușcat mortal, vineri dimineață, în sudul Londrei, de către un bărbat reținut sub suspiciunea că deține muniție. La arestare au participat doi ofițeri, un agent special și un polițist de patrulă.

Polițist britanic, ucis de suspectul căruia îi lua temperatura pentru COVID-19. Suspectul, cunoscut ofițerilor anti-terorism
de Adrian Iclozan    |    25 Sep 2020   •   18:45

Ei au remarcat că individul se comporta ciudat și, potrivit presei britanice, au găsit, într-adevăr, muniție asupra lui.

Drept urmare, cei doi polițiști au încătușat suspectul și l-au transportat cu mașina la Centrul de detenție Croydon.

Conform informațiilor încă neconfirmate oficial, unul dinte poliști îi lua temperatura suspectului, ca parte a procedurilor de precauție anti-coronavirus, în momentul în care acesta din urmă l-a împușcat în piept pe omul legii.

Imediat, suspectul a întors arma asupra sa și a tras din nou. 

Scena s-a petrecut în interiorul Centrului de detenție și încă nu este clar cum de arma a scăpat nedepistată atunci când polițiștii l-au arestat pe bărbatul a cărui identitate nu a fost dezvăluită imediat.

Suspectul ar fi fost pe radarul poliției anti-terorism

Polițistul, care potrivit reporterilor britanici, era în pragul pensionării, a murit la spital.

Supectul, în vârstă de 23 de ani, este la rândul său internat în stare gravă.

O altă informație încă neconfirmată oficial, difuzată de BBC, arată că suspectul ar fi fost cunoscut de către ofițerii anti-terorism, întrucât s-a aflat pe lista de supraveghere a acestora în trecut.

Astfel de incidente, în care infractorii ucid polițiti folosind arme de foc, sunt relativ rare în Regatul Unit.

Incidentul de vineri dimineață este al zecelea de acest tip din ultimii 10 ani.

×
Subiecte în articol: Croydon COVID-19
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close