Antena 3 CNN Externe Nouă polițiști au intrat în casa unui bărbat, la adresa greșită pentru a-l aresta. L-au scos în stradă aproape dezbrăcat în UK

Nouă polițiști au intrat în casa unui bărbat, la adresa greșită pentru a-l aresta. L-au scos în stradă aproape dezbrăcat în UK

Poliția din Marea Britanie a făcut o greșeală intrând în casa unui bărbat nevinovat pe care l-a scos din casă încătușat, aproape dezbrăcat.

Nouă polițiști au intrat în casa unui bărbat, la adresa greșită pentru a-l aresta. L-au scos în stradă aproape dezbrăcat în UK
Sursa foto: The Sun
de Alexandra Ionescu    |    18 Noi 2021   •   22:59

Eddie Croasdell, în vârstă de 56 de ani din Marea Britanie a fost luat prin surprindere în propria locuință, când 9 polițiști înarmați au dat buzna în casa lui și l-au arestat. Acesta nu a apucat nici măcar să protesteze, și a fost scos în stradă îmbrăcat doar în boxeri și tricou.

POlițiștii erau în căutare unui bărbat suspectat de un atac cu cuțitul, dar au făcut o eroare. Așa că Eddie, inginer din St. Albans s-a trezit duminică dimineața cu o jumătate de secție de poliție în casă. 

"Eram absolut îngrozit. Mă ţinteau cu laserul pe piept şi cineva îmi striga să pun mâinile deasupra capului. Mi-am zis că probabil ei cred că sunt un terorist. Că urmează să mă împuşte", a povestit bărbatul. "M-am chinuit să-mi dau seama dacă am făcut ceva greşit recent sau în trecut - dar eu nici măcar nu arunc gunoiul pe jos. În timp ce mă tratau ca pe Osama Bin Laden, adevăratul vinovat a scăpat."

Nici fiul acestuia, Jack, în vârstă de 15 ani nu a scăpat de polițiștii ”vigilenți”. A fost interogat, și în tot timpul acestei intruziuni, s-a temut pentru câinele lui Ash, care ar fi putut fi împușcat.

"Îi auzeam cum strigau frenetic: Un câine, un câine! Suna de parcă aveam cine ştie ce dulău militar ascuns acolo." În total, nouă poliţişti înarmaţi au luat parte la misiune. Eddie a depus deja o plângere şi e hotărât să ajungă în instanţă pentru trauma emoţională surferită, potrivit The Sun.

 

 

×
Subiecte în articol: Marea Britanie Politie ancheta barbat
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close