Antena 3 CNN Externe Poliţiştii au intrat în apartamentul suspectului din Toulouse. Bărbatul este MORT, trei poliţişti răniţi grav

Poliţiştii au intrat în apartamentul suspectului din Toulouse. Bărbatul este MORT, trei poliţişti răniţi grav

Poliţiştii au intrat în apartamentul suspectului din Toulouse. Bărbatul este MORT, trei poliţişti răniţi grav
Sursa foto: Foto: ibtimes.com
de O.P.    |    22 Mar 2012   •   12:50
UPDATE: 12:52: Trei poliţişti au fost răniţi în cadrul operaţiunii, dintre care unul "destul de grav", conform unei surse din poliţie. Rafale de tiruri de armă şi deflagraţii au fost auzite timp de cinci minute în zona apartamentului unde era retras de 32 de ore Mohamed Merah, suspectat că a ucis şapte persoane, începând cu 11 martie, la Toulouse şi Montauban.

UPDATE: 12:40
:  Suspectul în cazul crimelor din sud-vestul Franţei este mort, a anunţat joi o sursă din poliţie, la scurt timp după ce poliţiştii au pătruns în apartamentul său din Toulouse, relatează AFP.  Atacatorul a murit după ce a opus rezistenţă poliţiştilor şi a sărit pe fereastră.

UPDATE: 12:20: Poliţiştii francezi se află în apartamentul tânărului suspectat că a ucis şapte persoane, începând cu 11 martie, la Toulouse şi Montauban, a anunţat o sursă apropiată anchetei, relatează AFP.

UPDATE: 12:10: Trei explozii puternice s-au auzit joi dimineaţă în apropierea clădirii din Toulouse (sud-vest) unde s-a baricadat, de peste 30 de ore, tânărul francez suspectat că a ucis trei militari şi patru evrei, relatează AFP.
  
Un vehicul dotat cu echipamente medicale al pompierilor a intrat apoi în perimetrul de securitate, a declarat un jurnalist al AFP, potrivit căruia nicio altă mişcare neobişnuită nu era perceptibilă în rândul forţelor de ordine care staţionează în apropierea imobilului.
  
În cursul dimineţii, ministrul de Interne Claude Guéant, ajuns la faţa locului împreună cu procurorul din Paris François Molins, a declarat pentru RTL că speră ca Mohamed Merah "să fie încă în viaţă".
  
El era uimit că tânărul, care potrivit lui a declarat că "vrea să moară cu arma în mână", nu a avut nicio reacţie după exploziile periodice declanşate de poliţişti în cursul nopţii.
  
"În pofida eforturilor duble pe tot parcursul nopţii, nu a fost realizat niciun contact cu el", a constatat ministrul, afirmând că "s-au auzit două focuri de armă despre care nu se ştie căror fapte le corespund".











×
Subiecte în articol: terorism toulouse
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close