Antena 3 Externe Poliţiştii supraponderali din Rusia urmează să fie disponibilizaţi de conducere

Poliţiştii supraponderali din Rusia urmează să fie disponibilizaţi de conducere

de Antena3.ro    |    01 Iul 2011   •   18:22
Poliţiştii supraponderali din Rusia urmează să fie disponibilizaţi de conducere Foto: warmphotos.net

Rusia nu acceptă ideea de poliţişti cu gogoşi în mâini. Astfel, poliţiştii supraponderali din Rusia vor avea probleme, în curând. Aceştia riscă să fie disponibilizaţi, conform ministrului rus de Interne, citat de AFP.

"Poliţiştii graşi nu vor trece de noile probe impuse ofiţerilor", a declarat Rashid Nurgaliev, conform preşedintelui Comisiei pentru Securitate din Parlamentul rus, Vladimir Vasiliev.

Un oficial al Ministerului de Interne a declarat, ulterior, că Nurgaliev nu a făcut aceste declaraţii "în mod oficial şi public".
   
Acesta a adăugat că "testele nu vor viza greutatea, ci aptitudinile fizice ale candidaţilor. Dacă un om are 180 de kilograme şi parcurge distanţa solicitată în zece secunde, nu are nici o problemă".

Presa din Rusia face deja speculaţii legate de numărul de ofiţeri care urmează să rămână fără post. Cifrele variază între 12.000 şi 40.000 de agenţi de poliţie, doar din Moscova.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close