Antena 3 CNN Externe Polonia. Pompierii au salvat o căprioară care plutea pe o bucată de gheaţă în Marea Baltică

Polonia. Pompierii au salvat o căprioară care plutea pe o bucată de gheaţă în Marea Baltică

Polonia. Pompierii au salvat o căprioară care plutea pe o bucată de gheaţă în Marea Baltică
Sursa foto: Foto: nethampshire.co.uk
05 Ian 2011   •   23:20

Nu este meseria lor, dar pompierii polonezi se pricep de minune să salveze animale. Aseară, au reuşit să recupereze o căprioară, care plutea pe o bucată de gheaţă, în Marea Baltică. Întreaga operaţiune i-a transformat în adevăraţi eroi, în ochii iubitorilor de animale.

Căprioara a plutit, ore întregi, pe o bucată de gheaţă, în Marea Baltică. Ajusese deja la 200 de metri de ţărm. Iar cu fiecare minut care trecea, vântul puternic o împingea şi mai departe în larg.

Animalul a fost, probabil, speriată de câini şi a sărit. Pentru că e aproape imposibil să sară până acolo, acesta e cel mai plauzibil scenariu.

Un comando de pompieri a sărit în ajutorul animalului speriat şi îngheţat.

Prin beznă, bărbaţii au înfruntat, într-o barcă, marea plină de bucăţi de gheaţă. A fost o misiune foarte riscantă şi anevoioasă. Dar au reuşit să urce în ambarcaţiune animalul aproape paralizat de frig. Pompierii l-au învelit repede într-o pătură şi l-au adus pe uscat.

Polonezii au văzut, ieri, două căprioare în apropiere de ţărmul Mării Baltice. Pe una dintre ele au reuşit să o alunge la timp de lângă apă. Acum se bucură că au salvat-o şi pe a doua. Şi se pregătesc să-i dea drumul în sălbăticie.

O căprioară a fost salvată de la moarte sigură de câţiva pompieri polonezi curajoşi

×
Subiecte în articol: Polonia pompieri caprioara gheata
Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close