Antena 3 CNN Externe O firmă de pompe funebre vinde sicrie roz cu păpușa Barbie

O firmă de pompe funebre vinde sicrie roz cu păpușa Barbie

Filmul "Barbie" a creat isterie în întreaga lume. De această ascendență a brandului nu profită doar producătorii de haine care fac tricouri cu Barbie sau cei care pun emblema pe căni sau agende.

O firmă de pompe funebre vinde sicrie roz cu păpușa Barbie
Sursa foto: newsweek.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Aug 2023   •   23:58

O firmă de pompe funebre din El Salvador a dus Barbie-mania la extrem și pune la dispoziția clienților sicrie roz cu căptuşeală cu celebra păpuşă.

Sicriele roz din metal sunt puse în vânzare la Casa funerară Alpha şi Omega din oraşul Ahuachapán, în apropiere de graniţa cu Guatemala.

Citește și: O nouă tendință periculoasă pe TikTok a stârnit îngrijorarea medicilor. Oamenii imită arcuirea picioarelor lui Barbie

Firma de pompe funebre a lansat deja o campanie promoţională cu privire la sicriele Barbie şi a vândut deja zece dintre ele.

Deşi acest lucru nu înseamnă că zece persoane au fost înmormântate efectiv în ele, mulţi oameni din El Salvador cumpără un pachet preplătit pentru o înmormântare viitoare.

"Mi-am spus că trebuie să profităm de această tendinţă", a spus Villegas, proprietarul firmei citat de newsweek.ro

America Latină a adoptat mania Barbie cu tacos şi produse de patiserie de culoare roz, avioane comerciale purtând logo-ul Barbie, reclame politice şi chiar proteste pe tema Barbie.

×
Subiecte în articol: pompe funebre papusa Barbie
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close