Antena 3 CNN Externe Pompierii care au intervenit la incendiul din Oakland, sfâșiați de durere: "Este o tragedie incredibilă pentru orașul nostru"

Pompierii care au intervenit la incendiul din Oakland, sfâșiați de durere: "Este o tragedie incredibilă pentru orașul nostru"

Pompierii care au intervenit la incendiul din Oakland, sfâșiați de durere: "Este o tragedie incredibilă pentru orașul nostru"
03 Dec 2016   •   18:17

Un incendiu puternic a izbucnit în Oakland, California, la un depozit. În depozit, însă, se aflau sute de tineri care au organizat o petrecere rave. Din cele mai recente informații ale autorităților americane, cel puțin nouă persoane au murit și alte 25 sunt date dispărute. 

Tragedia locală a avut un impact puternic asupra comunității. 

Șeful pompierilor care au intervenit la incendiu a mărturisit că a fost o intervenție grea, mai ales din punct de vedere emoțional. 

Teresa Deloche-Reed, șeful pompierilor, a explicat că "mai avem foarte mult de muncă, trebuie să căutăm în clădire, să vedem dacă mai găsim supraviețuitori. Nu știm numărul potențial al victimelor."

"Este o tragedie enormă pentru orașul nostru, pentru pompierii care au intervenit și pentru oamenii care au pierdut familie sau prieteni. Este tragic, este o poveste tragică", a explicat oficialul, conform Mirror. 

 

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close