Antena 3 CNN Externe Ponta: Victoria lui Francois Hollande înseamnă mult pentru Franța, dar și pentru România și Europa în care trăim

Ponta: Victoria lui Francois Hollande înseamnă mult pentru Franța, dar și pentru România și Europa în care trăim

Ponta: Victoria lui Francois Hollande înseamnă mult pentru Franța, dar și pentru România și Europa în care trăim
06 Mai 2012   •   22:04

Victor Ponta l-a felicitat duminică, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul USL, pe noul președinte al Franței, Francois Hollande. ”Am programat în mod intenționat conferința de presă după anunțarea exit-poll-ului din Franța. Sunt foarte fericit de victoria lui Francois Hollande, nu doar pentru că am participat în campania domniei sale, dar și pentru că este cel mai puternic semnal al unei schimbări fundamentale în Europa”, a spus Ponta.

El crede că victoria lui Hollande ”va balansa la nivel european ceea ce până azi a fost o dominație a dreptei conservatoare și care n-a rezolvat problemele iscate de criza economică. Cred că victoria lui Francois Hollande înseamnă foarte mult pentru Franța, dar și pentru România și Europa în care trăim”.

Premierul desemnat Victor Ponta și-a cerut scuze și pentru că a folosit niște cuvinte nepotrivite la adresa lui Nicholas Sarkozy în entuziasmul său de susținere față de Francois Hollande.

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close