Antena 3 CNN Externe Un câine a devenit erou în SUA: și-a salvat stăpânul după un accident rutier

Un câine a devenit erou în SUA: și-a salvat stăpânul după un accident rutier

Un câine a devenit erou, reușind să-și salveze stăpânul după un accident rutier.

Un câine a devenit erou în SUA: și-a salvat stăpânul după un accident rutier
Sursa foto: Captură video YouTube/ NBC5 WPTZ
de Cerasela Stafie    |    05 Ian 2022   •   14:03

Tinsley este o căţeluşă din rasa ciobănesc Shiloh în vărstă de un an. Ea a devenit celebră după ce luni noapte a fost văzută în timp ce alerga pe un pod de pe o autostradă din New Hampshire.

Poliţiştii care patrulau în zonă au încercat să o oprească, însă Tinsley a continuat să fugă aşa că poliţiştii au urmărit-o. Spre surprinderea lor, i-a condus la locul unde se petrecuse un accident.

Aproape că i-a alertat despre ce se întâmplase la marginea drumului, unde au descoperit o camionetă răsturnată şi doi bărbaţi fuseseră aruncaţi din vehicul.

Printre cele două persoane rănite în urma accidentului se afla şi stăpânul lui Tinsley. Bărbatul crede că ceea ce a făcut câinele său este un miracol.

”Ea este îngerul meu păzitor. Este un miracol cum are acest tip de inteligenţă ca să facă ce a făcut,” a povestit omul.

După ce Tinsley a dat alarma, s-a asigurat că odată ajunşi la faţa locului, salvatorii se îngrijesc cum trebuie de stăpânul său. Pe toată perioada cât i-am acordat îngrijiri pacientului, a stat acolo calmă lângă stăpânul său.

Cei doi răniţi au fost transportaţi de urgenţă la spital. După câteva zile sub îngrijire medicală, Cam Laundry a revenit acasă pentru a se bucura de compania îngerului său păzitor patruped.

”Bineînţeles că nu pleacă niciodată de lângă mine, aşa că suntem mereu împreună. În camioneta care a fost distrusă ea era mereu copilotul meu, este întotdeauna cu mine,” a pus Cam.

Câinii din rasa Ciobănesc Shiloh sunt renumiţi pentru ataşamentul pe care îl dezvoltă faţă de stăpânii lor. Sunt prietenoși, loiali și inteligenţi. De asemenea, ciobăneştii Shiloh au un temperament stabil și nu sunt agresivi din fire.
 

×
Subiecte în articol: caine salvator stapan
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close