Antena 3 CNN Externe Povestea emoționantă a unei cățelușe cu șase picioare, abandonată în parcarea unui supermarket: "Trebuie doar să ne rugăm"

Povestea emoționantă a unei cățelușe cu șase picioare, abandonată în parcarea unui supermarket: "Trebuie doar să ne rugăm"

Ariel, o cățelușă cu șase picioare, găsită aruncată în parcarea unui supermarket, a fost operată pentru a-i fi îndepărtate membrele în plus. Acum, salvatorii încearcă să îi găsească o locuință permanentă.

Povestea emoționantă a unei cățelușe cu șase picioare, abandonată în parcarea unui supermarket: "Trebuie doar să ne rugăm"
Sursa foto: Facebook I Small Animal Referral Hospital Langford Vets University of Bristol
de Ştefan Petrică    |    20 Ian 2024   •   14:52

Un cocker spaniel în vârstă de 11 săptămâni a ajuns pe prima pagină a ziarelor după ce a fost abandonat în fața unei filiale B&M din Pembrokeshire, Țara Galilor, în septembrie.

Numită după personajul Mica Sirenă din Disney, deoarece picioarele ei din spate parțial topite semănau cu o coadă de sirenă, Ariel a fost operată joi la Spitalul de referință pentru animale mici Langford Vets din Somerset.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe fotografii cu Ariel, câinele cu șase picioare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Aproximativ 15.000 de lire sterline au fost strânse de la oameni din întreaga lume pentru intervenția chirurgicală care a fost un succes.

Citește și: Sute de animale de companie din România, dispărute după artificiile de Anul Nou. Sfaturile specialiștilor pentru stăpâni

Mikey Lawlor fondatorul și managerul adăpostului Greenacres Rescue, a declarat că au fost două proceduri de aproximativ două ore, care s-au desfășurat fără probleme.

"A doua zi, s-a trezit, se plimba, mânca și bea apă. Acum trebuie doar să ne rugăm să nu facă vreo infecție, dar este într-adevăr pe cele mai bune mâini”, a adăugat Lawlor.

El și-a exprimat speranța că Ariel va putea fi externată în acest weekend.

"Apoi, după ce a avut câteva săptămâni de fizioterapie și recuperare, vom încerca să-i găsim o casă permanentă. Reacțiile pe care le-am primit până acum la povestea lui Ariel au fost incredibile.

Nu le pot mulțumi suficient celor care au contribuit ca ea să poată fi ajutată”, mai precizat Lawlor, potrivit BBC.

Medicul de la clinica veterinară unde cățelul a fost operat a spus că intervenția a implicat specialiști în ortopedie, chirurgia țesuturilor moi, anestezie și radiologie.

"Suntem mândri să inovăm și să tratăm animalele de companie precum Ariel. Suntem fericiți că un animal atât de drăguț și-a revenit atât de bine după operație.”, a spus el.

×
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close