Antena 3 CNN Externe Povestea emoționantă a unei fetițe orfane care și-a recuperat ursulețul de pluș pierdut cu un an în urmă

Povestea emoționantă a unei fetițe orfane care și-a recuperat ursulețul de pluș pierdut cu un an în urmă

O fetiță orfană a reușit să-și recupereze ursulețul de puș, pierdut cu un an înainte. Povestea ei i-a emoționat pe cei care au găsit jucăria.

Povestea emoționantă a unei fetițe orfane care și-a recuperat ursulețul de pluș pierdut cu un an în urmă
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    15 Noi 2021   •   22:21

Naomi, o fetiță de șase ani, adoptată dintr-un orfenilat din Etiopia și-a pierdut ursulețul de plus la data de 9 octombrie 2020, pe traseul Hidden Lake Trail din Parcul Național Glacier, un parc natural din Montana.

Jucăria avea o valoare sentimentală deosebită. Acesta îi fusese dăruită micuței de părinții adoptivi, pe când se afla într-un orfelinat din Etiopia.

Oamenii îi spuseseră că îi va ține de urât până când va ajunge acasă. Așadar, Teddy călătorise alături de fetiță prin lume și îi ținuse companie în cea mai mare parte a timpului, scrie Mediafax.

Ursulețul de pluș pierdut a fost găsit, sub zăpadă, de pădurarii care făceau curățenie în parc, după încheierea sezonului turistic. Rangerul care a văzut jucăria povestește că urșii sunt pasiunea lui, altfel, în mod normal jucăria mică și neîntreținută ar fi fost aruncată.

”Urșii sunt pasiunea mea. Pur și simplu nu am avut inima să o arunc. Era ceva special la acel ursuleț, așa că l-am adoptat și l-am numit Cesar", a spus Tom Mazzarisi.

Astfel, Cesar a devenit mascota mașinii pădurarului. Jucăria stătea pe bordul mașinii și îl însoțea în misiunile din parc.

În această toamnă, o prietenă al micuței Naomi s-a întors zona respectivă și, din întâmplare, a dat peste mașina de patrulare a pădurarului, cu ursulețul la geam.

Fata a recunoscut jucăria și le-a lăsat un bilețel angajaților parcului. Când au aflat povestea ursulețului, pădurarii s-au întrecut să-l înapoieze micuței Naomi. Trei rangeri au fost implicați în această acțiune, iar, un an mai târziu, Teddy este din nou în brațele copilei.

 

×
Subiecte în articol: ursuleț de pluș fetita orfan
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close