Antena 3 Externe Povestea impresionantă a îngerului care a învins moartea. Luptă în fiecare secundă pentru a aduce speranţa

Povestea impresionantă a îngerului care a învins moartea. Luptă în fiecare secundă pentru a aduce speranţa

de O.P.    |    17 Iul 2012   •   09:00
Povestea impresionantă a îngerului care a învins moartea. Luptă în fiecare secundă pentru a aduce speranţa

Venirea pe lume a unui copil umple de bucurie viaţa părinţilor, iar existenţa unei familii nu va mai fi la fel după ce aceasta s-a mărit. Un copil îi schimbă chiar şi pe cei mai egoişti oameni, umplându-le inima cu iubire şi dragoste.

Însă atunci când fiinţa mică şi neajutorată suferă, părinţii sunt pur şi simplu sfâşiaţi de durere. Este cazul a milioane de familii, care au fost zdrobite de greutatea unor boli grave, ce îi transformă pe micuţii lor în îngeri.

Dylan Catania le-a făcut cea mai mare bucurie părinţilor lui atunci când a venit pe lume, dar imediat după naştere, medicii şi-au dat seama că micuţul este grav bolnav.

Acesta suferea de o boală extrem de rară a creierului, iar la numai 3 luni de la naştere, medicii l-au operat pe creier. Cum a decurs operaţia, dar şi cum arată acum bebeluşul, vedeţi în galeria foto impresionantă de mai jos.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close