Antena 3 CNN Externe Povestea impresionantă a unui cuplu care nu poate zâmbi din cauza unei condiții rare de care suferă

Povestea impresionantă a unui cuplu care nu poate zâmbi din cauza unei condiții rare de care suferă

Povestea impresionantă a unui cuplu care nu poate zâmbi din cauza unei condiții rare de care suferă
Sursa foto: foto- Youtube
15 Noi 2018   •   16:05

Un bărbat și o femeie, care nu pot zâmbi niciodată din cauza unei condiții rare de care suferă, s-au îndrăgostit. 

Alex Barker (45 de ani) și Erin Smith (38 de ani) suferă de sindromul Moebius, o condiție neurologică rară care afectează mușchii de expresie facială, pe care nu îi pot folosi deloc. 

Dar tocmai aceast lucru pe care îl au în comun i-a adus pe domnul Barker, din Coventry, și pe doamna Smith, din North Carolina, împreună. Cei doi s-au cunoscut pe un grup de pe rețelele sociale dedicat persoanelor care suferă de acest sindron. După câteva întâlniri, cei doi au decis să se logodească. 

„Niciodată nu am crezut că mă voi îndrăgosti de cineva care a fost născut cu aceeași problema ca mine. Nu doar Moebius ne-a adus împreună, avem o mulțime de lucruri în comun. E atât de frumos să am pe cineva care mă înțelege pentru cine sunt”, a spus Erin, potrivit Metro

„Eu pot să-mi dau seama când Erin e fericită pentru că mereu își pune capul pe o parte. Chiar dacă nu avem expresii faciale, știm ce simte celălalt. Dacă suntem supărați sau frustrați și așa mai departe, sunt există și alte moduri de comunicare nonverbală de care ne putem folosi”, a spus domnul Barker. 

 

×
Subiecte în articol: povestea cuplu conditii
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close