Antena 3 CNN Externe Povestea profesoarei din Statele Unite, care și-a trimis fiica la școală în România. „E o ţară mult mai sigură decât a mea”

Povestea profesoarei din Statele Unite, care și-a trimis fiica la școală în România. „E o ţară mult mai sigură decât a mea”

Povestea profesoarei din Statele Unite, care și-a trimis fiica la școală în România. „E o ţară mult mai sigură decât a mea”
Sursa foto: Foto: Foto: Pixabay.com
02 Mar 2018   •   15:46

Michelle Kelso este profesor universitar în Statele Unite și este căsătorită cu un român. Cei doi au împreună o fiică și au ales că o dea la o școală din România.

Cuplul spune că a trecut printr-o adevărată traumă în urma atacului armat dintr-un liceu din Florida, soldat cu 17 morţi. În acest context, la Casa Albă, principala soluţie rămâne înarmarea profesorilor.

„Sunt profesoară, nu vreau să fiu instruită să folosesc o armă. Sunt instruită să predau! Sinceră să fiu, unul dintre motivele pentru care îmi place să trăiesc în România e că ştiu că e o ţară mult mai sigură decât a mea. Chiar mă gândesc la asta - vreau ca fiica mea să fie în sistemul de educaţie din Statele Unite sau mai bine e în România, unde şcolile sunt mult mai sigure”, afirmă Michelle Kelso, profesor universitar şi sociolog American, la un post de televiziune.

×
Subiecte în articol: profesoara fiica România şcoală
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close