Antena 3 CNN Externe Povestea tânărului care a supraviețuit la trei atentate teroriste

Povestea tânărului care a supraviețuit la trei atentate teroriste

Povestea tânărului care a supraviețuit la trei atentate teroriste
Sursa foto: Foto: Facebook/Mason Wells
07 Dec 2017   •   17:12

Mason Wells, în vârstă de 21 de ani, a reușit să fenteze moartea de trei ori până acum: a supraviețuit atentatului terorist de la maratonul din Boston (2013),  cât și celor de la Paris (noiembrie, 2015) și celui de la Bruxelles (martie, 2016). 

Pe 15 aprilie 2013, în timp ce o însoțea pe mama sa la maratonul din Boston, au fost detonate două bombe chiar în locul din care Mason plecase cu doar câteva minute înainte.

Pe 13 noiembrie 2015, Mason Wells se afla la Paris, când a avut loc atacurile din capitala franceză. Și acolo, el a scăpat ca printr-o minune, deși în zona în care se afla, una dintre explozii s-a simțit.

Pe 22 martie 2016, tânărul se afla pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, în momentul exploziilor. Atunci, a suferit răni la tendoane și arsuri de gradul doi și trei la nivelul feței și brațelor.

„Este cel de-al treilea atac terorist pentru Mason. Fiul meu a fost la Boston în momentul atentatului de la maraton, dar și când au avut loc atacurile teroriste din Paris”, a declarat tatăl lui Mason, potrivit abcnews.go.com.

 

×
Subiecte în articol: supravietuit atentate teroriste
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close