Povestea tinerei care a stat trează luni de zile de frică că ar putea muri. „Eram extenuată , dar mă gândeam mereu dacă copiii ar fi supraviețuit până când tatăl lor ar fi venit acasă"

de Claudia Simion    |    18 Iul 2019   •   12:39
Povestea tinerei care a stat trează luni de zile de frică că ar putea muri. „Eram extenuată , dar mă gândeam mereu dacă copiii ar fi supraviețuit până când tatăl lor ar fi venit acasă" Foto: Pexels

O afecțiune rară a ținut-o pe o femeie trează timp de luni de zile. Tânăra, mamă a trei copii, suferea de o formă rară de fobie, care s-a dezvoltat după ce cei doi copii ai săi au fost diagnosticați cu autism.

Rachel Williams își monitoriza fiecare suflare, fiind convinsă că dacă adormea ar fi putut muri. 

„Să-mi număr respirațiile a fost singurul mod prin care m-am putut asigura că rămân în viață și că totul era ok”, a spus tânăra de 23 de ani. 

Soțul lui Rachel, Craig, lucra mai tot timpul departe de casă și atunci când nu era cu familia, tânăra își petrecea noțile stând trează. 

„Eram terifiată de gândul că dacă muream în somn, nimeni nu m-ar fi găsit pe mine sau pe copiii mei și ei nu ar fi fost capabili să se ajute. Mă gândeam mereu dacă ar fi supraviețuit până când tatăl lor ar fi venit acasă”, a mai povestit Rachel despre frica ei uriașă, potrivit Mirror

„Eram extenuată. Dar îmi era prea frică să mă duc la culcare. Știam că atâta timp cât stau trează, nu aveam cum să mor”. 

 

 

x close