Antena 3 CNN Externe Un american s-a îmbogăţit la loterie în ziua în care Joe Biden era învestit preşedinte al SUA. Suma uriaşă pe care o va primi

Un american s-a îmbogăţit la loterie în ziua în care Joe Biden era învestit preşedinte al SUA. Suma uriaşă pe care o va primi

Ziua de miercuri, 20 ianuarie, va rămâne vie în memoria unui cetăţean american până la sfârşitul zilelor acestuia. Nu este doar ziua în care Joe Biden i-a urmat lui Donald Trump la preşedinţia SUA, ci şi ziua în care cetăţeanul respectiv a câştigat o sumă uriaşă la loteria Powerball.

Un american s-a îmbogăţit la loterie în ziua în care Joe Biden era învestit preşedinte al SUA. Suma uriaşă pe care o va primi
Sursa foto: CNN
de Adrian Iclozan    |    21 Ian 2021   •   14:45

Suma în cauză se ridică la 731,1 milioane de dolari, înainte de aplicarea taxelor. Norocosul jucător a ales numerele 40, 53, 60, 68, 69 şi numărul Powerball 22, la care a adăugat multiplicatiorul Power Play, 3X. 

"Un singur bilet, vândut în Maryland, a avut marcate toate cele şase numere extrase miercuri noaptea şi a câştigat, astfel, al patrulea cel mai mare premiu din istoria loteriei Powerball", au anunţat reprezentanţii companiei organizatoare.

Ca o curiozitate, Maryland este statul american unde se află baza militară Andrews, aleasă de fostul preşedinte Donald Trump pentru ceremonia de adio, care s-a desfăşurat miercuri dimineaţă (după fusul orar local), înainte de procedurile de la Capitoliu, în urma cărora Joe Biden a devenit cel de-al 46-lea preşedinte al SUA.

Norocosul câştigător are posibilitatea de a opta pentru încasarea premiului de peste 730 milioane de dolari sub forma a 30 de plăţi în cuantum crescător, eşalonate pe parcursul a 29 de ani.

O a doua variantă este să primească banii dintr-o dată, însă în acest caz va fi îndreptăţit la doar aproximativ 547 de milioane de dolari.

Ambele variante menţionate se referă la suma înainte de plata taxelor pe câştig, relatează CNN.

Foto: formular de joc, necompletat, pentru loteria americană Powerball

×
Subiecte în articol: loteria Powerball Joe Biden
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close