Antena 3 CNN Externe Premierul bulgar, după o conversație ”foarte emoționantă” cu președintele Zelenski: ”Te cutremuri. Omul ăsta ar putea să nu mai fie în viață în următoarele 48 de ore”

Premierul bulgar, după o conversație ”foarte emoționantă” cu președintele Zelenski: ”Te cutremuri. Omul ăsta ar putea să nu mai fie în viață în următoarele 48 de ore”

Premierul bulgar Kiril Petkov a relatat o discuție ”foarte emoționantă” pe care a avut-o cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski în timpul summitului extraordinar al UE de ieri. „Asta s-ar putea să fie ultima oară când mă vedeți în viață”, le-ar fi spus Zelenski liderilor europeni.

Premierul bulgar, după o conversație ”foarte emoționantă” cu președintele Zelenski: ”Te cutremuri. Omul ăsta ar putea să nu mai fie în viață în următoarele 48 de ore”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    25 Feb 2022   •   21:45

„A fost o discuție foarte emoționantă. Președintele Zelenski, care era într-un buncăr, a apărut și ne-a spus: Nu știu dacă o să vă mai văd vreodată, pentru că sunt pe lista de ținte (n.r. a Rusiei)”, a declarat Kiril Petkov într-o discuție cu jurnaliștii.

„Te cutremuri, pentru că omul ăsta, care cere ajutor și sprijin, ar putea să nu mai fie în viață în următoarele 48 de ore. Ne-a zguduit pe toți, pentru că una e să vezi victime ca statistici la televizor și alta e să te uiți în ochii cuiva pentru care supraviețuirea e o chestiune de ore”, a mai afirmat Petkov, potrivit Euractiv.

Citește și: Volodimir Zelenski: "Eu sunt ţinta numărul 1, iar familia mea ţinta numărul doi"

Premierul bulgar a mai spus că zilele până la cucerirea Ucrainei sunt numărate. Niciun stat membru al UE nu a fost cu adevărat pregătit pentru invazia în masă a Ucrainei de către Rusia, a mai precizat Petkov.

Volodimir Zelenski a ieșit astăzi din buncărul în care se adăpostește, alături de alți lideri ai administrației, pentru a transmite un mesaj de pe străzile din Kiev: „Liderul partidului este aici, șeful oficiului președintelui este aici, premierul este aici. Cu toții suntem aici să aparăm independența noastră, aparăm Ucraina.”

 

×
Subiecte în articol: Volodimir Zelenski Ucraina
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close