Antena 3 CNN Externe Premieră în SUA! Donald Trump vrea să amâne alegerile prezidențiale. Acuzații grave pe Twitter

Premieră în SUA! Donald Trump vrea să amâne alegerile prezidențiale. Acuzații grave pe Twitter

Așa cum ne-a obișnuit deja până acum, președintele Donald Trump transmite mesaje extrem de imporatnte pe Twitter, care fac apoi înconjurul planetei. Este și cazul ultimei sale alegeri, prin care cere practic amânarea alegerilor prezidențiale.

Premieră în SUA! Donald Trump vrea să amâne alegerile prezidențiale. Acuzații grave pe Twitter
Sursa foto: Hepta
30 Iul 2020   •   17:05

Aceasta a adus în discuție, joi posibilitatea amânării alegerilor prezidenţiale în SUA. Este pentru prima dată când abordează aceast subiect, iar pretextul în reprezintă riscul de fraude ale votului prin corespondenţă în contextul pandemiei de COVID-19.

''Cu votul prin corespondenţă (...) 2020 va fi scrutinul cel mai inexact şi cel mai fraudulos din istorie'', a scris Trump pe Twitter. ''Va fi o adevărată ruşine pentru SUA. Să amânăm alegerile până când oamenii vor putea vota normal, în deplină securitate ???'', a mai adăudat acesta.

Donald Trump atacă și FoxNews

Cu o zi înainte, preşedintele american Donald Trump a atacat Fox News. "Eram în Air Force One şi zburam spre marele stat Texas, unde tocmai am aterizat. Este incredibil ce vezi la Fox News", a scris pe Twitter liderul de la Casa Albă. "Cât de diferiţi sunt faţă de acum patru ani. Nici nu mai pot fi priviţi. Au uitat complet cine i-a dus acolo unde sunt!", a mai spus el.

Deși apare des pe acest post de televiziune, se pare că acum s-a arătat iritat de sondajele prezentate de FoxNews, care îl arată constant în spatele contracandidatului democrat Joe Biden la alegerile prezidențiale care ar urma să aibă loc în luna noiembrie.

×
Subiecte în articol: Donald Trump alegeri prezidentiale
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close