Antena 3 CNN Externe Premierul australian, filmat în timp ce îl imită pe Donald Trump - VIDEO

Premierul australian, filmat în timp ce îl imită pe Donald Trump - VIDEO

Premierul australian, filmat în timp ce îl imită pe Donald Trump - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
15 Iun 2017   •   13:57

Premierul australian l-a imitat pe Donald Trump în cadrul unui eveniment, la care presa nu ar fi avut acces. O înregistrare cu Malcolm Turnbull a ajuns însă în posesia jurnaliștilor de la Channel Nine, potrivit libertatea.ro.

Malcolm Turnbull l-a ironizat pe Donald Trump, cu prilejul unui discurs susținut de la Balul de iarnă de la Palatul Parlamentului australian din Canberra.

În imagini, Turnbull face haz de întâlnire ape care a avut, luna trecută, cu Donald Trump, întâlnire pe care liderul de la Casa Albă a amânat-o timp de câteva ore și chiar a scurtat-o. La final, însă, Donald Trump a descris relația ca fiind „fantastică”.

„Donald și cu mine câștigăm și câștigăm alegerile potrivit sondajelor. Câștigăm atât de mult. Câștigăm cum nu am mai câștigat niciodată. Câștigăm potrivit sondajelor… nu sondajele false. Câștigăm în sondajele adevărate, cum sunt cele online. Sunt atât de ușor de câștigat. Eu știu. Îl am pe băiatul ăsta, pe rus. Credeți-mă, așa e”, a continuat premierul australian, care a imitat stilul liderului de la  Casa Albă.

×
Subiecte în articol: premier Donald Trump
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close