Antena 3 CNN Externe Premierul britanic a insultat o alegătoare, după ce şi-a uitat microfonul deschis: E limitată! (VIDEO)

Premierul britanic a insultat o alegătoare, după ce şi-a uitat microfonul deschis: E limitată! (VIDEO)

Premierul britanic a insultat o alegătoare, după ce şi-a uitat microfonul deschis: E limitată! (VIDEO)
Sursa foto: Gordon Brown
28 Apr 2010   •   17:37

Una dintre principalele caracteristici ale politicienilor este diplomaţia. De cele mai mule ori, însă, politicienii confundă diplomaţia cu... ipocrizia. Este şi cazul premierului britanic, Gordon Brown, care a fost înregistrat în timp ce insulta o alegătoare.

În faţa camerelor de filmat, primul ministru a fost numai lapte şi miere. Acesta a purtat o discuţie paşnică cu pensionara de 66 de ani, chiar dacă aceasta îi reproşa că nu a luat suficiente măsuri în ceea ce priveşte imigraţia est-europenilor.

Atitudinea premierului s-a schimbat radical în momentul în care s-a urcat în maşină. Gordon Brown i-a reproşat asistentului său faptul că femeia a fost lăsată să se apropie de el. ?A fost un dezastru. Nu trebuia s-o lăsaţi să se apropie de mine. (...) Este o limitată care susţine că a fost laburistă?, a spus Gordon Brown, potrivit The Telegraph.

În cadrul unui interviu acordat postului de Radio BBC 2, premierul britanic şi-a cerut scuze pentru incident. ?Dacă am spus ceva ofensator, îi voi cere scuze personal?.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gordon Brown premier Marea Britanie
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close