Antena 3 CNN Externe Premierul britanic Gordon Brown, pus la stâlpul infamiei (VIDEO)

Premierul britanic Gordon Brown, pus la stâlpul infamiei (VIDEO)

Premierul britanic Gordon Brown, pus la stâlpul infamiei (VIDEO)
Sursa foto: Londra
07 Aug 2009   •   12:30


Premierul britanic Gordon Brown a fost pus la stâlpul infamiei, sub zidurile străvechii temniţe din Londra! Bineînţeles, a fost vorba doar de o glumă, pusă în scenă după ce vizitatorii temniţei l-au desemnat pe Brown drept... cel mai mare ticălos din ţară.

Temniţa din Londra este astăzi un muzeu celebru pentru reconstituirea, cu lux de amănunte, a unor mari dezastre sau crime îngrozitoare din istoria oraşului. Conducerea muzeului, mereu gata de acţiuni provocatoare, a organizat un sondaj în rândul vizitatorilor, pentru a afla ce personaje ale zilelor noastre ar merita să fie pedepsite în stil medieval.

Criza economică şi urmările sale i-au adus prim-ministrului Gordon Brown nedorita onoare să fie desemnat "cel mai mare ticălos". Un actor mascat cu chipul său a fost ţintuit la stâlpul infamiei iar trecătorii au fost invitaţi să-l bombardeze cu fructe stricate şi ouă clocite.

Scenariul a fost stricat doar de unele lovituri atât de bine ţintite încât i-au zburat falsului premier masca de pe faţă.

Trecătorii s-au distrat pe cinste, chiar dacă unii i-au luat apărarea condamnatului.

Gordon Brown se poate consola cu gândul că alte celebrităţi sunt şi mai rău văzute de vizitatorii temniţei. Aceştia au socotit că Jude Law ar merita să fie torturat, iar Britney Spears - de-a dreptul spânzurată.



Antena 3


×
Subiecte în articol: Gordon Brown Londra Britney Spears
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close