Antena 3 CNN Externe Premierul David Cameron: "Marea Britanie SĂ SE PREGĂTEASCĂ. Teroriştii nu vor câştiga!"

Premierul David Cameron: "Marea Britanie SĂ SE PREGĂTEASCĂ. Teroriştii nu vor câştiga!"

Premierul David Cameron: "Marea Britanie SĂ SE PREGĂTEASCĂ. Teroriştii nu vor câştiga!"
Sursa foto: Foto: Agerpres/Xinhua
28 Iun 2015   •   09:43
Marea Britanie "trebuie să se pregătească pentru vestea că există un mare număr de britanici printre victimele sălbaticului atac din Tunisia", a declarat sâmbătă premierul britanic David Cameron, informează AFP, conform Agerpres.
 
"Au fost asasinați niște turiști nevinovați. Însă teroriștii nu vor câștiga. Indiferent cât de tare încearcă ei să semene discordie în întreaga lume, ei nu vor face decât să ne unească și mai mult în hotărârea noastră de a-i învinge pe extremiștii islamiști", a declarat Cameron.
 
Cu câteva minute mai devreme, Ministerul Sănătății al Tunisiei a anunțat că au fost identificate primele zece din totalul celor 38 de victime ale atentatului și că opt dintre acestea sunt cetățeni britanici. "Zece din totalul celor 38 de cadavre au fost identificate: sunt opt britanici, un belgian și un german", a declarat Naoufel Somrani, directorul serviciilor de urgență al ministerului
 
Pentru Marea Britanie, ar putea fi vorba despre cel mai sângeros atac terorist de după atentatele sinucigașe care au avut loc la Londra în 7 iulie 2005, țara pregătindu-se să comemoreze zece ani de la comiterea lor.
 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close