Antena 3 CNN Externe Premierul Gordon Brown a plâns în timpul unui interviu televizat

Premierul Gordon Brown a plâns în timpul unui interviu televizat

Premierul Gordon Brown a plâns în timpul unui interviu televizat
07 Feb 2010   •   19:23


Premierul britanic Gordon Brown a plâns în timpul unui interviu televizat în momentul în care vorbea despre moartea fiicei sale şi despre posibila moarte prematură a fiului său, informează Mail on Sunday în ediţia electronică.

Imaginile au fost înregistrate în studio şi urmează să fie difuzate la sfârşitul săptămânii viitoare de postul ITV, la emisiunea Life Stories (n.r. - Poveşti de viaţă), moderată de Piers Morgan.

Fiica premierului britanic, Jennifer, a murit în 2002 la numai zece zile după ce s-a născut prematur. Decesul a fost cauzat de o hemoragie cerebrală. Potrivit premierului, fiul său, Fraser, în vârstă de trei ani, are "şanse mici la viaţă", după ce a fost diagnosticat cu fibroză chistică la cinci luni de la naştere.

"Ne întrebăm uneori, de ce ni se întâmplă nouă, dar încercăm să nu fim furioşi", a declarat Brown în timpul interviului.

Premierul britanic a recunoscut totodată că şi-a pierdut uneori cumpătul, însă susţine că nu şi-a lovit niciodată subalternii.

În timpul interviului, Gordon Brown a confirmat şi informaţiile de acum 15 ani, conform cărora Tony Blair ar fi promis că îi va preda puterea ulterior, dacă acesta îl va susţine în alegeri.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gordon Brown
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close