Antena 3 Externe Premierul israelian Netanyahu, evacuat de urgență în urma unui anunț de atac

Premierul israelian Netanyahu, evacuat de urgență în urma unui anunț de atac

26 Dec 2019   •   10:23
Premierul israelian Netanyahu, evacuat de urgență în urma unui anunț de atac

Premierul israelian Benjamin Netanyahu, aflat în campanie pentru alegerile interne din cadrul partidului său Likud, a fost evacuat miercuri dintr-o întâlnire electorală la Ashkelon, în sudul Israelului.

Evacuarea a avut loc după anunţul unui atac iminent cu rachete dinspre Fâşia Gaza, informează AFP şi Reuters.

Conform unei înregistrări video difuzate de postul de televiziune public Kan 11, un agent de securitate s-a apropiat de Netanyahu şi l-a informat despre existenţa unui cod roşu de alertă. Premierul israelian a salutat apoi adunarea formată din aproximativ 100 de alegători, membri ai Partidului Likud, după care a fost evacuat împreună cu soţia sa Sara.

“Un proiectil dinspre Fâşia Gaza având drept ţintă teritoriul israelian a fost interceptat de sistemul de apărare antirachetă “Domul de Fier”, a informat armata într-un comunicat scurt, în care se mai precizează că sirenele s-au declanşat în special în oraşul Ashkelon, unde avea loc întâlnirea la care participa Benjamin Netanyahu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close