Antena 3 CNN Externe Premierul Orban Viktor, filmuleț de propagandă pe modelul Putin. Ce a făcut cu celebrul actor Chuck Norris la Budapesta VIDEO

Premierul Orban Viktor, filmuleț de propagandă pe modelul Putin. Ce a făcut cu celebrul actor Chuck Norris la Budapesta VIDEO

Premierul Orban Viktor, filmuleț de propagandă pe modelul Putin. Ce a făcut cu celebrul actor Chuck Norris la Budapesta VIDEO
28 Noi 2018   •   22:07

Premierul Ungariei, Orban Viktor, pare să copieze filmulețele de propagandă ale prietenului său de la Răsărit, Vladimir Putin. 

Șeful Guvernului maghiar a postat miercuri pe contul său de Facebook un filmuleț în care apare alături de cunoscutul actor de filme cu arte marțiale Chuck Norris, cel care a fost recent în Ungaria. 

Norris, ajuns la 78 de ani, a fost întâmpinat la aeroport de Orban Viktor, care ulterior i-a fost ghid și șofer pe străzile Budapestei.

”Am citit atât de multe despre tine încât am senzația că te cunosc” i-a spus Chuck Norris când s-au întâlnit, după care la îmbrățișat pe Orban, ușor surprins de gest.

90% din comentarii sunt negative, liberalii mă urăsc, i-a spus premierul ungar lui Norris. Ești precum Trump, i-a replicat acesta. 

Sunt un luptător de stradă, nu vin din elită, i-a spus Orban lui Norris, în timpul plimbării cu mașina, care i-a promis că data viitoare îl va conduce pe actor prin locurile sale natale.

Actorul a asistat alături de președinte la o ședință de antrenament a trupelor speciale din forțele militare ale Ungariei. A rămas impresionat de ceea ce a văzut. La sfârșit, îmbrățișări și soția lui Chuck Norris care este auzită repetând: "Prieteni pe viață, prieteni pe viață!"

Clipulețul montat a devenit rapid viral, cu peste 600.000 de mii de like-uri în doar câteva ore. 

 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close