Antena 3 CNN Externe Premierul slovac oferă o recompensă uriașă pentru informaţii privind uciderea jurnalistului de investigaţii

Premierul slovac oferă o recompensă uriașă pentru informaţii privind uciderea jurnalistului de investigaţii

Premierul slovac oferă o recompensă uriașă pentru informaţii privind uciderea jurnalistului de investigaţii
Sursa foto: Foto: Ján Kuciak/ Facebook
28 Feb 2018   •   11:21

Premierul slovac Robert Fico a anunţat, marţi, că guvernul de la Bratislava oferă o recompensă în valoare de un milion de euro pentru oricine poate oferi informaţii despre uciderea jurnalistului de investigaţii Jan Kuciak şi a prietenei acestuia, relatează site-ul BBC News.

Duminică, Jan Kuciak, în vârstă de 27 de ani, şi prietena lui au fost descoperiţi morţi în locuinţă după ce poliţia a fost alertată de o rudă a victimelor. Jurnalistul a fost împuşcat în piept, iar femeia a fost împuşcată în cap.

În cadrul unei conferinţe de presă, Robert Fico a stat alături de teancuri de bancnote pe care le oferă guvernul în schimbul unor informaţii şi a subliniat că rezolvarea acestui caz este de importanţă naţională.

Premierul Slovaciei a deplâns "abuzul politic pe baza unei tragedii", după ce politicienii din opoziţie au lansat acuzaţii privind vizarea unor membri ai partidului de guvernământ Smer de investigaţia jurnalistului ucis.

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Slovacia jurnalist ucis

Philip Morris susține inovația

Ceasul care sună după ajutor dacă ai avut accident. Este potrivit pentru sporturi extreme

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close