Antena 3 CNN Externe Premierul Turciei a fost atacat cu un pantof, în timpul unei vizite în Spania (VIDEO)

Premierul Turciei a fost atacat cu un pantof, în timpul unei vizite în Spania (VIDEO)

Premierul Turciei a fost atacat cu un pantof, în timpul unei vizite în Spania (VIDEO)
Sursa foto: premier
23 Feb 2010   •   11:51

Premierul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a trecut prin momente neplăcute în timpul întâlnirii cu omologul său spaniol, Jose Luis Rodriguez Zapatero. Oficialul turc s-a aflat la un pas de a fi lovit cu un pantof.

El a reuşit să se ferească în ultima clipă de pantoful aruncat de un tânăr de 27 de ani. Atacatorul a fost arestat la câteva clipe după incident, informează euronews.net.

Premierul turc se află într-o vizită în Spania pentru a discuta chestiuni referitoare la aderarea Turciei la Uniunea Europeană. Autorităţile spaniole au promis că vor încerca să grăbească intrarea Turciei în UE.
PREMIERUL TURC, ATACAT CU UN PANTOF


Şi directorul general al FMI, Dominique Strauss-Kahn, a fost atacat cu un pantof de către un student în timp ce ţinea un discurs în faţa unor tineri din Istanbul. Pantoful nu l-a atins pe şeful FMI, iar tânărul a fost rapid imobilizat de agenţii de securitate.
DIRECTORUL FMI, CÂT PE CE SĂ FIE LOVIT


Cel care a dat startul incidentelor cu pantofi aruncaţi este fostul preşedinte al SUA, George W. Bush. În timpul vizitei de adio la Bagdad, înainte de încheierea mandatului, Bush a fost ţinta pantofilor unui reporter localnic care a dorit să-şi manifeste ura şi dispreţul faţă de americani. Cu reflexe remarcabile, preşedintele a evitat proiectilele şi a tratat cu umor incidentul.
GEORGE W. BUSH, REFLEXE DE INVIDIAT


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: premier Spania turcia
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close