Antena 3 CNN Externe Premoniția unei femei care se afla în avionul doborât de rachetă! Ce mesaj i-a trimis soțului ei

Premoniția unei femei care se afla în avionul doborât de rachetă! Ce mesaj i-a trimis soțului ei

Cu 20 de minute înainte de tragedie, o femeie care se afla în avionul morţii, prăbuşit în Iran, a lăsat un mesaj tulburător.

Premoniția unei femei care se afla în avionul doborât de rachetă! Ce mesaj i-a trimis soțului ei
Sursa foto: sursa foto: Ciao.ro
10 Ian 2020   •   19:29

Sheyda Shadkhoo, o iraniancă stabilită în Canada, şi-a sunat soţul de la bordul aeronavei. Bărbatul crede că soţia lui a avut o promoniţie, relatează CNN, citat de Ciao.

Bărbatul a relatat că soţia lui era îngrijorată. Femeia se afla în Teheran pentru a-şi vizita mama. La finalul concediului s-a urcat la bordul avionului pentru întoarcerea în Canada, unde o aştepta soţul ei.

„Am vorbit cu ea cu 20 de minute înainte de decolarea avionului” a povestit bărbatul, subliniind că soţia lui era îngrijorată de tensiunile dintre Iran şi SUA după uciderea lui Qasem Soleimani.

„A vrut să mă calmeze că nu va fi război acolo. I-am spus să nu se îngrijoreze. Nimic nu se va întâmpla„, i-a spus bărbatul. Apoi a închis telefonul şi s-a pregătit de decolare.

Bărbatul crede că soţia lui a avut o premoniţie că ceva rău se va întâmpla cu avionul. Înainte de a pleca din Iran, Sheyda a publicat pe Instagram un selfie în care îşi exprima temerile.

„Plec… dar ce las în spatele meu mă sperie. În spatele meu, în spatele meu. Mi-e teamă pentru oamenii din spatele meu„, este poezia publicată de femeie pe contul de Instagram.

 

×
Subiecte în articol: avion prabusit Iran
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close