Antena 3 CNN Externe Proprietarul unui restaurant, "mai fidel Shakirei decât Pique însuși" | Fotbalistul și noua iubită au fost dați afară

Proprietarul unui restaurant, "mai fidel Shakirei decât Pique însuși" | Fotbalistul și noua iubită au fost dați afară

Fostul star al Barcelonei, Gerard Piqué și noua sa iubită, Clara Chia Marti, au fost dați afară de proprietarul unui restaurant.

Proprietarul unui restaurant, "mai fidel Shakirei decât Pique însuși" | Fotbalistul și noua iubită au fost dați afară
Sursa foto: TikTok/@enjoymagazine - marca.com
de Alexandra Cojoianu    |    22 Feb 2023   •   23:43

Proprietarul restaurantului din Spania, care ar fi un fan al cântăreței columbiene Shakira, nu le-a permis să rămână și i-a escortat personal afară.

Potrivit martorilor, de îndată ce proprietarul l-a văzut pe controversatul cuplu în restaurantul său, le-a cerut să plece.

Înregistrarea video nu arată momentul exact în care cuplul a fost scos din local.

Cu toate acestea, poate fi văzut momentul în care Clara, în vârstă de 23 de ani, era vizibil furioasă, în timp ce se îndreptau spre mașina lui Gerard Piqué.

Citește și: Gerard Pique a postat prima fotografie cu iubita în vârstă de 23 de ani

@enjoymagazine Corren a Clara Chía de un restaurante ? #PiquéyClaraChía #enjoymagazine #fyp #parati #gerardpique ♬ RUNAWAY - KAYDEN

Cuplul a mai avut momente controversate de când Piqué și-a etalat relația pe Instagram, pe 25 ianuarie.

Gerard Piqué nu s-a sfiit să își arate public afecțiunea și să facă mărturisiri despre dragostea sa pentru tânăra care este model.

”Proprietarul restaurantului este mai fidel Shakirei decât Piqué însuși”, au ironizat fanii lui Gerard Piqué.

Mulți fani l-au aplaudat pe proprietarul restaurantului pentru atitudinea sa, care a alungat cuplul din restaurantul său.

Videoclipul de pe Tik Tok s-a răspândit ca un foc de paie pe rețelele de socializare, după ce a fost postat pe 20 februarie.

Videoclipul a depășit deja 3 milioane de vizualizări și a incitat la reacții din partea a mii de fani, aceștia împărtășindu-și părerile despre incident.

×
Subiecte în articol: TikTok shakira Pique restaurant
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close