Antena 3 CNN Externe Presa italiană: Silvio Berlusconi a întreţinut un harem de cel puţin 14 tinere

Presa italiană: Silvio Berlusconi a întreţinut un harem de cel puţin 14 tinere

Presa italiană: Silvio Berlusconi a întreţinut un harem de cel puţin 14 tinere
Sursa foto: Foto: The Guardian
16 Ian 2011   •   18:10

Presa italiană continuă să facă dezvăluiri despre viaţa personală a lui Silvio Berlusconi. Potrivit cotidianului Corriere della Sera, premierul ar fi întreţinut cel puţin 14 tinere în apartamente situate în afara oraşului Milano.

Corriere della Sera scrie că tinerele întreţinute de Silvio Berlusconi locuiau într-un complex din Milano fără să plătească chirie şi primeau bani din partea politicianului miliardar, în schimbul unor relaţii sexuale.

Prezenţa haremului, scrie Corriere della Sera, este o încă o lovitură dată imaginii premierului italian. Asta în condiţiile în care, Silvio Berlusconi este acum anchetat de procurorii din Milano pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o prostituată minoră.

Existenţa apartamentelor a fost dezvăluită de o dansatoare din Maroc, cunoscută sub numele de Ruby, aceeaşi care a declarat zilele trecute că premierul suferă de singurătate.

Silvio Berlusconi a avut o legătură cu Karima El Mahroug anul trecut. Pe atunci, fata avea doar 17 ani. Adolescenta spune că a primit 7.000 de euro ca să participe la o petrecere în vila lui Berlusconi. Dar neagă că ar fi avut relaţii intime cu el.

Totuşi, premierul italian s-a mai ales şi cu acuzaţia de trafic de influenţă, în urma legăturii cu karima. El e suspectat că şi-a folosit funcţia ca să o ajute pe tânără  să scape nepedepsită când a fost arestată pentru furt.

 


×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi tinere premier
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close