Antena 3 CNN Externe Presa norvegiană a anunţat moartea adolescentei de origine română, dispărută în atentat

Presa norvegiană a anunţat moartea adolescentei de origine română, dispărută în atentat

Presa norvegiană a anunţat moartea adolescentei de origine română, dispărută în atentat
Sursa foto: Foto: Videonews
29 Iul 2011   •   18:13

Presa norvegiană anunţă moartea adolescentei de origine română, care dispăruse în atacul de pe insula Utoya. Moartea Karinei Elena nu este confirmată încă de poliţia norvegiană. Familia ei a pierdut însă orice speranţă de a o mai găsi pe fată în viaţă. Mama tinerei spune că nu mai crede în minuni şi aşteaptă din moment în moment să fie chemată să identifice cadavrul.

Furia ucigaşă a teroristului norvegian a lăsat în urmă o planetă în stare de şoc şi familii distruse, printre care şi cea a unei tinere de origine română.

Căutările de pe insula Utoya au fost încheiate oficial, însă apele din jur sunt investigate minuţios.

Mărturii cutremurătoarale măcelului de pe insula Utoya apar la o săptămână de la tragedie. Ambulanţele nu au putut să intervină la timp pentru salvarea răniţilor pentru că Breivik trăgea în medici şi asistenţi. Nu voia sa lase pe nimeni în viaţă.

Teroristul norvegian a fost pe punctul de a fi împuşcat de poliţie pe insula Utoya.

Anders Breivik este deţinut într-un fost lagăr de concentrare nazist unde prizonierii au fost torturaţi şi executaţi de Gestapo. Agresorul, care este ţinut în izolare a avut câteva cerinţe neobişnuite. Breivik vrea acces la Internet pentru a intra pe Wikileaks şi mâncare specială.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat în cartea de condoleanţe deschisă la Ambasada Norvegiei la Bucureşti în memoria victimelor atentatului terorist de la Oslo. Şeful statului a fost printre primii sosiţi la ceremonia la care au mai participat ambasadorii Statelor Unite şi al Chinei şi prinţul Paul.

 



×
Subiecte în articol: atentat romanca adolescenta presa
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close