Antena 3 CNN Externe Presa rusă: Scandalul în care este implicat Traian Băsescu ar putea afecta rezultatul alegerilor

Presa rusă: Scandalul în care este implicat Traian Băsescu ar putea afecta rezultatul alegerilor

Presa rusă: Scandalul în care este implicat Traian Băsescu ar putea afecta rezultatul alegerilor
Sursa foto: Pravda
29 Noi 2009   •   18:11

Incidentul în care este implicat preşedintele României a ajuns pe primele pagini ale publicaţiilor din străinătate. Traian Băsescu se află în mijlocul unui scandal care ar putea afecta rezultatul alegerilor prezidenţiale din 6 decembrie, scrie publicaţia rusă pravda.ru, făcând referire la materialul video în care preşedintele pare să lovească un băiat.

Publicul român a putut vedea cum preşedintele lor a lovit un băiat în campania electorală din 2004. Pus faţă în faţă cu materialul video, Traian Băsescu nu a negat întâmplarea, dar nici nu a confirmat, explicând că trebuie să se consulte cu persoane din staff-ul său înainte de a da o explicaţie, povestesc jurnaliştii ruşi.

Indignarea politicienilor din opoziţie nu s-a lăsat aşteptată. Mircea Geoană ar putea beneficia de pe urma acestui incident, susţin jurnaliştii ruşi, mai ales că acesta nu are obiceiul de a se purta precum...Mike Tyson.

Acesta nu este primul scandal în care Traian Băsescu este implicat. Publicaţia rusă aminteşte de episodul în care preşedintele a confiscat telefonul unui jurnalist.

URMĂRIŢI MATERIALUL VIDEO CARE A PROVOCAT ÎNTREGUL SCANDAL:



Susţinătorii lui Traian Băsescu sunt de părere că materialul video ar fi trucat. Această variantă ar putea fi explicată prin absenţa unor scurte secvenţe din material, dar şi prin prezenţa unor anomalii vizuale, care pot fi observate la o derulare lentă a imaginilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: alegeri presedinte România
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close