Antena 3 CNN Externe Presa ucraineană: Vânătaia lui Putin de pe obraz ar putea fi urma unei operaţii estetice

Presa ucraineană: Vânătaia lui Putin de pe obraz ar putea fi urma unei operaţii estetice

Presa ucraineană: Vânătaia lui Putin de pe obraz ar putea fi urma unei operaţii estetice
Sursa foto: Foto: AFP/Mediafax
29 Oct 2010   •   16:48

Vânătaia observată de jurnaliştii ucrainieni pe pe obrazul stâng al lui  Vladimir Putin din timpul întâlnirii de joi cu omologul său ucrainian, Mykola Azarov, pare să fi fost urma unei operaţii estetice pe care acesta ar fi suferit-o recent, titrează Reuters.

Ideea vine după ce purtătorul de cuvânt al premierului rus, Dmitry Peskov, a declarat că nu ştie de existenţa unei vânătăi şi că de vină ar fi felul n care cădea lumina pe obrazul lui Putin şi faptul că aceasta era extrem de obosit.

Alte posibile variante, în afara unei intervenţii chirurgicale estetice, luate în calcul de presa ucraineană, ar fi o afecţiune stomatologică sau o lovitură de la sala de jude, unde Putin se antrenează în mod frecvent.

Vizita lui Putin în Ucraina a fost marcată şi de alte întâmplări. Un protest inedit a avut loc miercuri la Kiev. Mai multe femei atrăgătoare, activiste ale organizaţiei FEMEN, au demonstrat topless la Kiev. Femeile, goale de la brâu în sus şi cu coroniţe din flori pe cap, s-au aşezat în faţa unei statui a lui Lenin şi au afişat pancarte prin care protestau faţă de vizita premierului Vladimir Putin în Ucraina.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Ucraina operatie estetica
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close