Antena 3 CNN Externe Presă: Un om de afaceri saudit, acuzat că ar avea legătură cu atacurile de la 11 septembrie, locuieşte în Londra

Presă: Un om de afaceri saudit, acuzat că ar avea legătură cu atacurile de la 11 septembrie, locuieşte în Londra

Presă: Un om de afaceri saudit, acuzat că ar avea legătură cu atacurile de la 11 septembrie, locuieşte în Londra
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
19 Feb 2012   •   13:37
Un om de afaceri saudit, acuzat că ar avea legături cu unii terorişti implicaţi în atacurile de la 11 septembrie 2011 din Statele Unite, lucrează pentru compania de petrol a ţării sale la Londra, unde de altfel chiar locuieşte, conform Sunday Mail.

Abdulaziz al-Hijji lucrează pentru ramura europeană a Saudi Aramco şi locuieşte în centrul Londrei, după ce a părăsit locuinţa pe care o avea în Florida, Statele Unite, la scurt timp înainte de atacurile de la 11 septembrie.

Numerele de înmatriculare ale maşinilor care au trecut prin punctul de control Prestancia din Sarasota, în lunile dinaintea atacurilor, şi identificarea şoferilor sugerează că trei dintre terorişti au vizitat casa lui al-Hiji.

„Nu am relaţii sau vreo asociere cu vreunul dintre aceşti oameni răi/criminali şi cu cruma îngrozitoare pe care au comis-o. 11 septembrie reprezintă o crimă împotriva Statelor Unite şi a întregii umanităţi şi sunt foarte trist şi mâhnit din cauza acestor acuzaţii false”, a arătat al-Hiji într-un mail trimis publicaţiei The Daily Telegraph.

„Iubesc Statele Unite. Copiii mei s-au născut acolo, am mers la universitate acolo, mi-am petrecut o bună parte din viaţă acolo şi mi-a plăcut”, a arătat el.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close