Antena 3 CNN Externe Volodimir Zelenski: ”Rușii sunt nevoiți să folosească zeci de elicoptere pentru a-și ridica morții și răniții de 19 și 20 de ani!”

Volodimir Zelenski: ”Rușii sunt nevoiți să folosească zeci de elicoptere pentru a-și ridica morții și răniții de 19 și 20 de ani!”

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis un nou mesaj video în care le cere soldaților ruși, mult prea tineri, să meargă acasă. ”Aceștia nu sunt războinici ai unei superputeri. Aceștia sunt copii confuzi care au fost folosiți. Luați-i acasă”

Volodimir Zelenski: ”Rușii sunt nevoiți să folosească zeci de elicoptere pentru a-și ridica morții și răniții de 19 și 20 de ani!”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    03 Mar 2022   •   08:03

"Oriunde vor merge, vor fi distruși. Nu vor avea pace aici, nu vor avea mâncare, nu vor avea nici un moment de liniște. Ocupanții vor primi un singur lucru de la ucraineni: rezistență. Rezistență aprigă. O astfel de rezistență încât își vor aminti mereu că nu renunțăm la ceea ce este al nostru, își vor aminti ce este un război patriotic. Da, pentru noi, ucrainenii, acesta este un război patriotic. Știm cum încep războaiele patriotice și știm cum se termină pentru invadatori”, a declarat președintele Volodimir Zelenski în această dimineață. 

”Armata noastră face totul pentru a distruge pe deplin inamicul. Aproape 9.000 de ruși au fost uciși într-o săptămână. În Nikolaevsk, ocupanții sunt nevoiți să folosească zeci de elicoptere pentru a-și ridica morții și răniții de 19 și 20 de ani. Ce au văzut ei în viața lor în afară de această invazie? Ucraina nu vrea să fie acoperită de cadavrele soldaților. Mergeți acasă! Cu toții! Spuneți-le ofițerilor voștri că vreți să trăiți. Că nu vreți să muriți, ci să trăiți. Trebuie să oprim războiul și să restabilim pacea cât mai curând posibil.

Îi vom alunga. Cu rușine! Ca acei oameni obișnuiți care alungă ocupanții din magazinele alimentare unde soldații ruși merg să încerce să găsească ceva de mâncare. Aceștia nu sunt războinici ai unei superputeri. Aceștia sunt copii confuzi care au fost folosiți. Luați-i acasă”, a mai spun președintele Ucrainei, portrivit SkyNews

×
Subiecte în articol: Volodimir Zelenski
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close