Antena 3 CNN Externe Preşedintele afgan Hamid Karzai a plâns în timpul unui discurs (VIDEO)

Preşedintele afgan Hamid Karzai a plâns în timpul unui discurs (VIDEO)

Preşedintele afgan Hamid Karzai a plâns în timpul unui discurs (VIDEO)
Sursa foto: Foto: VideoNews
28 Sep 2010   •   16:47

Preşedintele afgan Hamid Karzai a plâns, marţi, în timpul unui discurs cu privire la problemele de securitate naţională cu care se confruntă Afganistanul, informează AFP.

Acesta a făcut o expunere oratorică la un liceu din Kabul, pentru a sărbători ziua naţională a alfabetizării, în contextul în care marea majoritate a populaţiei afgane poate fi considerată analfabetă. Discursul a impresionat întregul auditoriu, care a plâns la un loc cu liderul lor, în direct la televiziunea naţională.

"Nu vreau ca fiul meu Mirwais să fie înstrăinat, nu vreau asta. Vreau să meargă la şcoală aici, jur că sunt îngrijorat, sunt îngrijorat, oameni buni, sunt îngrijorat. Doamne fereşte ca Mirwais să fie obligat să plece din Afganistan. (...) Eu vreau ca fiul meu să meargă la şcoală în Kabul, să devină medic aici." a spus, printre lacrimi, Karzai.

Atacurile americane din Afganistan au făcut o adevărată istorie de-a lungul anilor, lăsând sute de mii de victime din ambele părţi. Deşi Statele Unite au declarat că îşi vor retrage trupele începând cu 2014, talibanii spun că americanii şi-au pierdut de mult şansa de a face pace.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Hamid Karzai Afganistan plans
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close