Preşedintele Barack Obama, la un pas de a fi dat spre adopţie la naştere

de Antena3.ro    |    08 Iul 2011   •   13:53
Preşedintele Barack Obama, la un pas de a fi dat spre adopţie la naştere Galerie foto (4) Foto: obama-pictures.blogspot.com
Barack Obama a fost la un pas de a fi dat spre adoptie de părinţii săi. Asta susţine publicaţia The Telegraph care aduce ca dovadă extrase dintr-un document al Serviciilor americane de Imigrare.

Cu numai câteva luni înainte ca preşedintele Obama să se nască, tatăl lui avea probleme cu oficialii de la Serviciile de Imigrare, care îl suspectau de bigamie. Când Obama Senior a fost intervievat în Hawaii, în primăvara anului 1961, aceasta a declarat că divorţase de fosta sa soţie din Kenya şi că noua lui soţie, Ann Dunham (mama preşedintelui), este însărcinată în cinci luni.


„Noua soţie din Hawaii a subiectului este însărcinată şi, cu toate că sunt căsătoriţi, intenţionează să dea copilul spre adopţie”, se arată în nota Serviciilor de Imigrare referitoare la tatăl liderului american, datată în 12 aprilie 1961.

Nota a fost obţinută de scriitoarea Sally Jacobs, autoarea unei cărţi despre tatăl preşedintelui american, intitulată „Celălalt Barack”.

 

ExitPOLL
x close