Antena 3 CNN Externe Preşedintele Ecuadorului, fermecat de o româncă: Şi-a tras palme după ce a văzut-o pe tânără - VIDEO

Preşedintele Ecuadorului, fermecat de o româncă: Şi-a tras palme după ce a văzut-o pe tânără - VIDEO

Preşedintele Ecuadorului, fermecat de o româncă: Şi-a tras palme după ce a văzut-o pe tânără - VIDEO
Sursa foto: romanca
29 Dec 2009   •   12:06

Preşedintele Ecuadorului a rămas fermecat, după întâlnirea cu o tânără româncă. Nu este vorba despre o întâlnire amoroasă, ci de una mai puţin obişnuită: în închisoare. Asta pentru că românca este deţinută în Ecuador pentru trafic de droguri.

Rafael Correa a văzut-o pe româncă în timpul unei vizite în închisoarea unde aceasta îşi ispăşeşte pedeapsa. Alexandra, care a lăsat în ţară un copil de şapte ani, a fost trimisă după gratii în urmă cu opt luni. Ea a jucat rolul de "cărăuş" în cadrul unei filiere de traficanţi de cocaină, arată Libertatea.

Şeful de stat nu s-a sfiit să arate cât de mult l-a tulburat frumuseţea româncei. ?Ce frumoasă sunteţi! Sper că nu sunteţi închisă aici! Spuneti-mi ca sunteti venita în vizită!?, a spus preşedintele Correa.

Românca i-a mulţumit preşedintelui pentru complimente şi i-a urat sărbători fericite. Mai în glumă, mai în serios, colegele de celulă îi spun acum ?Prima Doamnă?.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: romanca ecuador presedinte
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close