Antena 3 CNN Externe "Preşedintele Fracois Hollande este un IMBECIL". Declaraţia şocantă a unui respectat creator de modă

"Preşedintele Fracois Hollande este un IMBECIL". Declaraţia şocantă a unui respectat creator de modă

"Preşedintele Fracois Hollande este un IMBECIL". Declaraţia şocantă a unui respectat creator de modă
de O.P.    |    19 Oct 2012   •   12:48

Creatorul de modă Karl Lagerfeld a spus că preşedintele francez François Hollande este un "imbecil" şi a criticat politica "dezastruoasă" pe care acesta a adoptat-o contra "bogaţilor", informează lefigaro.fr.

Renumitul creator de modă a făcut aceste declaraţii într-un interviu acordat ediţiei spaniole a revistei Marie Claire, care va apărea sâmbătă. "Acest imbecil va fi la fel de dezastruos ca Zapatero", fostul lider al guvernului spaniol, şi el socialist, a declarat Lagerfeld, care a coordonat această ediţie specială a revistei Marie Claire, cu ocazia celei de-a 25-a aniversări a acesteia.

"Hollande îi detestă pe bogaţi. E dezastruos. Vrea să îi pedepsească şi, evident, ei pleacă din ţară şi nimeni nu mai face investiţii", a spus Karl Lagerfeld, potrivit unor paragrafe din acel interviu, ce au fost publicate pe site-ul ziarului El Mundo, confirmate apoi pentru AFP de conducerea ediţiei spaniole a revistei Marie Claire.

"Străinii nu vor să mai investească în Franţa şi, astfel, lucrurile nu mai funcţionează", a adăugat Lagerfeld, care a criticat apoi competitivitatea franceză: "În afară de modă, bijuterii, parfumuri şi vin, Franţa nu mai este competitivă. Restul produselor nu se vând. Cine cumpără maşini franceze? Eu în niciun caz".

Karl Lagerfeld l-a acuzat şi pe regele Spaniei Juan Carlos, spunând că acesta nu se ridică la nivelul soţiei sale, regina Sofia, despre care renumitul creator de modă a spus că o "adoră". "Regina (Sofia, n.r.) este persoana cel mai bine crescută de pe Terra. Iar ea nu merită deloc prostiile comise de rege", a adăugat Lagerfeld.

Creatorul german este renumit pentru opiniile tranşante pe care le are în diverse domenii şi pentru declaraţiile extrem de critice pe care le-a făcut de-a lungul timpului la adresa unor celebrităţi.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close