Antena 3 CNN Externe Preşedintele Franţei NEAGĂ relaţia amoroasă cu actriţa Julie Gayet

Preşedintele Franţei NEAGĂ relaţia amoroasă cu actriţa Julie Gayet

Preşedintele Franţei NEAGĂ relaţia amoroasă cu actriţa Julie Gayet
Sursa foto: Foto: euspeak.eu/ exposay.com
10 Ian 2014   •   23:14

Preşedintele francez Francois Hollande neagă că ar avea o relaţie amoroasă cu Julie Gayet şi ameninţă că va acţiona în instanţă revista defăimătoare. În urma declaraţiilor liderului de la Palatul Elysee, tabloidul francez a anunţat că intenţionează să renunţe la reportaj.

Jurnaliştii francezi spun că preşedintele are întâlniri nocturne cu actriţa în vârstă de 41 de ani, pe care ar fi cunoscut-o atunci când aceasta a jucat într-unul dintre clipurile sale de campanie.
 
Actriţa l-ar fî întâlnit pe liderul de la Elysee în timpul campaniei sale pentru alegerile prezidenţiale, când a realizat un clip electoral pentru Hollande.

De când a fost ales în funcţie, Hollande locuieşte la Elysee cu jurnalista Valerie Trierweiler, femeia pentru care a părăsit-o pe mama copiilor săi, Segolene Royale.

Electoratul nu pare însă foarte interesat de această nouă poveste de dragoste a preşedintelui, şi asta pentru că francezii au fost mereu toleranţii cu infidelităţile liderilor lor. Jacques Chirac era cunoscut pentru aventurile sale amoroase, iar Francois Mitterand a avut o amantă în toată perioada în care a fost la putere, cu care a avut şi un copil.


×
Subiecte în articol: francois hollande Franta
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close