Antena 3 CNN Externe Preşedintele interimar al Republicii Moldova va efectua o vizită la Bucureşti în perioada 27-28 aprilie

Preşedintele interimar al Republicii Moldova va efectua o vizită la Bucureşti în perioada 27-28 aprilie

Preşedintele interimar al Republicii Moldova va efectua o vizită la Bucureşti în perioada 27-28 aprilie
30 Mar 2010   •   19:16

Mihai Ghimpu, preşedintele interimar al Republicii Moldova, va efectua o vizită la Bucureşti în perioada 27-28 aprilie. Potrivit Mediafax, care citează publicaţia Interlic, data a fost aleasă în urma unei discuţii telefonice pe care au avut-o marţi preşedintele român, Traian Băsescu şi Mihai Ghimpu.

De asemenea, cei doi şefi de stat au discutat şi despre evoluţia proiectelor moldo-române asupra cărora s-a convenit în cadrul vizitei din ianuarie a preşedintelui României în Republica Moldova.

Mihai Ghimpu va prezida miercuri o şedinţă de lucru cu factorii de decizie, în cadrul căreia va fi prezentat raportul ministerelor de resort referitoare la acţiunile întreprinse de autorităţile din R.Moldova în urma vizitei preşedintelui Traian Băsescu la Chişinău, precum şi agenda de lucru planificată în cadrul vizitei la Bucureşti, conform unui anunţ al serviciul de presă al Legislativului moldovean.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mihai Ghimpu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close